GYIK

Mit jelent a napi aktuális ár?
A feltüntetett részvételi díjak napi aktuális árak, amelyek a repülőtársaság árainak, illetve az utas egyedi igényeinek megfelelően változhatnak. 50-100€ út/fő-nél nagyobb áremelkedés nem jellemző, azonban egy hónapon belüli foglalásnál a gépek telítettségétől függően extrém esetek is előfordulhatnak. 

Mikor és hogyan fizethetem be az utazást?
Az utazási szerződés megkötésekor előleg címén az utazás teljes díjának az 50%-át kell kifizetni. A részvételi díj teljes összegét az utazás előtt 30nappal kell kiegyenlíteni, kollégánk 1héttel a hazaút dátuma előtt küldi Önnek a végleges beszállókártyát.
Ha az utazási szerződés megkötésére az utazás megkezdése előtti 30 napon belül kerül sor, úgy a részvételi díjat egy összegben kell teljesíteni.
A befizetésre lehetőség van készpénzben központi irodánkban/Hegyvidék üzletközpont/ vagy bármelyik Neckermann üzletben, illetve banki átutalással és MKB banki befizetéssel. A befizetés történhet Forintban illetve Euroban is. 

Hogyan történik a foglalás?
Foglalásra személyesen van lehetőség üzleteinkben vagy online a megadott e-mail címeken. A választott utazás 50%-át előleg címén a foglalás napján ki kell fizetni, hiszen csak így tudjuk garantálni az aktuális napi árat. Ez történhet készpénzben, banki befizetéssel, illetve banki átutalással is forintban vagy euróban. Amint a tranzakció megtörtént, mi elindítjuk az ügyintézést: lefoglaljuk a repülőjegyeket, a meccs jegyeket, a szállást. 
Az internetes repülőjegy foglalás számos buktatós rejt az abban kevésbé tapasztaltak számára. Figyelni kell a kártyahasználati, a különféle biztosítási, az elsőbbségi, a csomag, a becsekkolási, a fix ülőhelyi és megannyi egyéb rejtett költségre. Ebben segítünk mi kiigazodni, hiszen ugyanazon foglalás 50-70€ többlet költséget is jelenthet. Minden esetben lebonyolítjuk a repülőjegyekkel kapcsolatos teljes ügyintézést, amelyről természetesen továbbítjuk a visszaigazolást. Az ön teendője csak annyi, hogy kinyomtatja a végleges beszállókártyát és magával hozza az utazáshoz szükséges okmányait.
A beszállókártyákat a tényleges hazaút előtt 7 nappal küldjük ki e-mailben, csatolva minden az utazáshoz szükséges információval.Azért csak ekkor,mert felár nélkül ez az első nap amikor ezt meg lehet csinálni!

Milyen adatok és okmányok szükségesek az utazási szerződés megkötéséhez?
Európai Unión belül plasztik személyi igazolvánnyal illetve útlevéllel lehet utazni. A szerződés megkötéséhez szükségünk van az utazáshoz használt okmányban feltüntetett pontos névre, születési dátumra, az úti okmány (személyi igazolvány vagy útlevél) számára, valamint az Ön e-mail címére és telefonszámára.

Mit tartalmaz a repülőjegy?
A repülőjegy ára az illetékeket, illetve a kézipoggyászt tartalmazza. Az összes kézipoggyász (aktatáska, laptop, a repülőtéri üzletekben vásárolt áru, fényképezőgép, stb.) ebben az egyetlen egy csomagban szállítható fel a fedélzetre. A táska 10 kg súlyú és 55cm x 40cm x 20 cm méretű lehet. Ezt a reptéren szigorúan ellenőrzik! További poggyász igénylése felár ellenében lehetséges, ez légitársaságtól függően 60-70€ út/fő is lehet. További információ és díjtáblázat a légitársaság honlapján található. 
Ryanair Általános Légifuvarozási Feltételek
JET2 Általános Légifuvarozási Feltételek
WIZZ AIR Légi személy- és poggyászfuvarozási üzletszabályzat

Melyik szektorba szólnak a jegyek?
A 2. kategóriás jegyek a hosszú oldal felső karéjokba,vagy a rövid oldal alsó karéjba,az 1.kategoriásak a hosszú oldal alsó karéjokba szólnak.

Lehet-e a pályához közelebbi helyen ülni?
Természetesen lehet, az 1.kategóriás jegyek felára mérkőzésfüggő,lásd ajánlatunkban.

Egymás mellé szólnak a jegyek?
Spanyolországban a csapatok jegyértékesítési stratégiája miatt – szinte sosem szólnak egymás mellé csak egy szektorba néhány sor difivel , de a helyszínen némi rugalmassággal ezt meg lehet oldani.A többi országban viszont nagy százalékkal igen!

Lehet-e csak a mérkőzésre jegyet venni?
Csak meccsjegyet nem tudunk biztosítani, mert azt minden esetben elviszik a hozzánk "csomagban" érkezők.Illetve a klubokkal kötött szerződés értelmében nem tehetjük meg!

Szállodai elhelyezés:
Minimum 3*-os szállodákban,2 vagy 3ágyas szobában. Az egyágyas szobákban való elhelyezés feláras, kérje munkatársunk segítségét e-mailben vagy telefonon!

Szervezünk utakat a weboldalon kívüli csapat meccsére is kiutazni?
Igen, lehetőség van más csapatok meccseire is jegyet és szállást foglalni. Ezzel kapcsolatban e-mailben lehet megkeresni munkatársainkat a info@tcsport.hu címen.

Mi van akkor ha kénytelenek vagyunk lemondani az utat, mi lesz a befizetett előleggel??
Pénzvisszatérítésre sajnos nincs lehetőségünk, illetve a jogszabályok szerint az utasnak az utazás teljes összegét ki kell fizetnie. Erre a problémára az utazás lefoglalásakor kötött stornó biztosítás nyújt megoldást, amit a szerződéskötést követő 5 napon belül lehet megkötni.

Mi történik ha egy mérkőzést törölnek vagy elhalasztanak?
A kizárólag a mi cégünknél az árban található mérkőzés elhalasztási-törlési biztosítás miatt a biztosító állja a másik időpontra áthelyezett mérkőzés különbségének kifizetését! Részletekért érdeklődjön irodánkban!

A fakultatív programok ( Stadiontúra, múzeumok, éttermek stb ) belépőjegyei benne vannak-e az árban ??
A programok fakultatív mivolta miatt ezek nincsenek benne az alapárban !!

Mit jelent a csoportkísérés Barcelonában?
A barcelonai repülőtértől kezdve,egészen az utazás végéig városnézéssel egybekötött transzferálás történik!

Mit jelent a csoportkísérés Madridban?
A reptérnél idegenvezető várja utasainkat 6fő fölött illetve nem a mérkőzés napján 3órás városnézést!

Mit jelent a transzfer Londonban,Manchesterben?
A repülőtértől busz viszi vendégeinket a városközpontba,majd az út végén a központból a repülőtérre!