Rólunk

TCsport Travel sport utazási csomagjai országszerte elérhetőek partnerirodáinkon keresztül is! 

Keress minket az egész országban! 13 éves tapasztalatunk, valamint partnereink és utasaink hűsége a biztosíték arra, hogy a legprofibb szolgáltatást nyújtjuk!

Cégünk hivatalos partnere a legtöbb európai sztárklubnak, valamint palettánkon megtalálható az összes nagy sportesemény, többek között Olimpia, Futball Világbajnokság, Bajnokok Ligája, Forma 1, tenisz Grand Slam stb…

Fő profilunk az utaztatás különféle sporteseményekre, mint focimeccs, tenisz, kézilabda, kosárlabda, darts, stb. Külön meccsjegyek értékesítésével nem foglalkozunk, ajánlataink minimum szállást és mérkőzésjegyet, fociútjaink esetében repülőjegy és szállodai elhelyezést tartalmaznak. Barcelonában egyedülállóan teljes körű transzferekkel szolgálunk magyar nyelvű, sportszerető és -szakértő csoportvezetővel. Madridban szakképzett idegenvezető kíséri utasainkat, de nagyobb létszámú csoport esetén az angol bajnoki mérkőzésekre is elkísérjük szurkolóinkat!

Sok ismert személyiség is igénybe veszi szolgáltatásainkat,mely galériánkban is látható, ami bizonyítja munkánk minőségét.

Jó utazást kívánunk!